Description
Якщо Ви хочете відчути аромат і смак чаю, який приготований за класичними технологіями виготовлення шу пуерів, але не хочете при цьому орудувати ножем і розколювати млинець, докладаючи значних зусиль, чай «Менгхайський кабан» – ідеальний для Вас варіант. У цього чаю приємний, дуже яскравий горіхово-деревний аромат, і приголомшливий тонізуючий вплив на організм людини, яка п’є.
Цей чай відрізняється від більшості пуерів своїм легким пресуванням. Млинець, коли тримаєш його в руках і намагаєшся розламати, справляє враження легкого, практично повітряного виробу. Цей чай ідеально підходить для тих, хто не любить орудувати ножем для колки пуера і віддає перевагу чаю, який легко можна розламувати руками.
У сухому вигляді чай є нещільно спресованим млинцем, легким, майже повітряним порівняно з іншими пуерами. Чорно-коричневе, темне листя в структурі цього млинця переплітається зі світло-коричневим. Млинець легко розламується руками без додаткових зусиль.
Аромат характерний для якісних пуерів, приємний, з нотками чорносливу.
Смак глибокий, приємний, рівний, з нотками чорносливу і довгим «деревним» післясмаком.
Чайний настій темний, маслянистий, густий, темно-коричневий, майже чорний, як у темних темних пуерів.
Чайна дія тонізує, чай м’яко та приємно зосереджує Вашу увагу на робочому процесі або на моментах, пов’язаних із відпочинком. Дія тривала, яскраво відчувається навіть протягом півгодини після чаювання.
Заварювати цей чай потрібно за правилами заварювання шу пуерів. Якщо Ви перетримаєте цей чай, настій буде більш насиченим і маслянистим, гіркоти, як у випадку з перетриманим пуером шен, в настої відчуватися не буде.
Reviews
There are no reviews yet.