Description
Приголомшливий ароматний шу пуер з насиченим смаком, приємною тонізуючою чайною дією. Цей чай був виготовлений у 2009 році у провінції Юньнань. Шу пуер «Провінція Фенгсай» можна віднести до чаю високої якості, з горіховими та деревними відтінками смаку та аромату. Цей приголомшливий шу пуер варто спробувати всім шанувальникам юньнаньського чаю. Якщо Ви бажаєте спробувати шу пуер вперше, знайомство з даним видом чаїв варто також почати з пуера «Провінція Фенгсай».
Аромат: насичений, приємний, глибокий, із нотками сушених фруктів, дерева, волоського горіха. Посуд, в якому побував чайний настій цього пуера, також має дуже приємний аромат.
Смак: глибокий, дуже приємний, горіхово-деревний, з нотками сухофруктів, довгим і дуже приємним терпким післясмаком.
Настій темний, насичений, практично непрозорий, характерний для якісних шу пуерів.
Чайна дія цього чаю на організм яскрава, потужна, тонізуюча. Не пийте цей чай на голодний шлунок, найкращий час для чаювання з шу пуером – 20 … 30 хвилин після їди.
Заварювати цей чай варто так, як зазвичай заварюють темні пуери: в гайвані або чайничку об’ємом близько 100…150 мл, взявши на одне заварювання приблизно 5…10 г чаю. Промийте чай перед заварюванням і заварюйте його експозиціями, починаючи приблизно з 20 секунд контакту чаю з водою в гайвані, збільшуючи на 5…10 секунд час контакту чаю з водою з кожним новим заварюванням.
Насолоджуйтесь ароматним яскравим шу пуером «Провінція Фенгсай»!
Reviews
There are no reviews yet.