Description
Якісний шу пуер, приємний на смак, що має приємний аромат, характерний для темних пуерів. Цей чай дає інтенсивний темний настій з насиченим смаком та приємним пуерним ароматом, і в силу цих особливостей ідеально підходить для любителів міцного та якісного приємного шу пуеру. Чай має досить сильний смак, і хороший ефект, що бадьорить.
Відмінний чорний пуер із якісної сировини ідеально підійде для любителів приємних на смак шу пуерів. У смаку цього чаю Ви відчуєте легку гіркуватість і відтінки, що нагадують міцний якісний червоний чай, проте при цьому «Павич Ріо» має класичний смак і запах, характерний для чорних пуерів.
Зовнішній вигляд цього чаю характерний для шу з якісної сировини, як з червоними, так і з чорними прожилками пуерного листя з чайних дерев, що ростуть у провінції Юньнань. Аромат незавареного чаю чистий, пуерний, що нагадує легкий злегка гіркуватий, але приємний запах ферментованого листя.
Аромат завареного чаю сильний, характерний для темних пуерів високої якості, інтенсивний, насичений, рівний, з приємним листяно-чорносливним відтінком.
Смак характерний для темних пуерів, насичений, приємний, з присмаком, що нагадує міцний червоний чай, з легкою гіркуватістю.
Чайний настій темний, інтенсивний, нафтовий, непрозорий, з легким червонуватим відливом.
Чайна дія інтенсивно бадьорить з перших ковтків, що наповнює тіло теплом і енергією, приємна, тонізуюча.
Заварювати цей чай варто за класичними правилами заварювання темних пуерів: акуратно обробіть млинець ножем для колки пуерів уздовж шару листя, візьміть приблизно 5 грамів чаю для заварювання, викладіть його в гайвань або чайник. Використовуйте воду хорошої якості температурою приблизно 95 ° С, промийте чай перед заварюванням, і заварюйте пуер протягом 10-15 секунд, з кожним заварюванням додаючи приблизно 5-10 секунд.
Насолоджуйтесь тонізуючою дією та приголомшливим чайним ефектом пуеру «Павич Ріо»!
Reviews
There are no reviews yet.